Spelersreacties

MAANDAG, 3 NOVEMBER 2008, 11:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Makkelijk ging het niet, maar op het einde nam Anderlecht toch de drie punten mee naar huis. Opdracht volbracht en dus heerste er ook tevredenheid bij de spelers. U kan hier reacties lezen van Gillet, Frutos, Boussoufa en Juhasz.


Guillaume Gillet: "We hebben het moeilijk gehad vandaag, Germinal Beerschot staat duidelijk onder hun waarde geklasseerd. Frutos was vandaag opnieuw cruciaal voor ons. Hij scoorde dan wel niet, maar met twee assists eiste hij toch een belangrijke rol op. Over mijn doelpunt mag ik best tevreden zijn, ik raakte de bal perfect."

Nicolas Frutos: "We hebben de problemen die we in de eerste helft kenden vrij goed opgelost. Germinal speelde vrij defensief, maar na ons doelpunt ging het een stuk makkelijker. Ik kon dan wel niet scoren vandaag, maar heb toch mijn steentje bijgedragen."

Mbark Boussoufa: "We kwamen 1-0 achter en liepen weer achter de feiten aan. Maar dan hebben we ons beslissend getoond op de juiste momenten. Ik ben ook heel blij met de prestatie van Zitka, op die bal van Malki houdt hij ons echt overeind. We blijven nu op één punt van Brugge en doen dus een goede zaak. Een verplaatsing naar Beerschot blijft immers moeilijk."

Roland Juhasz: "Dit is de eerste rode kaart in mijn carrière. Dat eerste geel was een lachtertje: ik speelde zuiver de bal. De tweede kaart was wel terecht. Jammer, want ik wou alle matchen spelen en nu moet ik tegen Lokeren in de tribune zitten."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.