Reynaldo krijgt contract en hoopt op speelkansen

VRIJDAG, 7 NOVEMBER 2008, 16:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De jonge Braziliaan Reynaldo heeft een contract voor vijf jaar getekend bij Anderlecht. Bij de beloften behoort hij steevast tot de uitblinkers en hij hoopt dan ook een kans te krijgen in het a-elftal.


Lange tijd zag het er naar uit dat Reynaldo na zijn testperiode naar Brazilië zou moeten terugkeren. "Ik was net geopereerd en het was niet simpel om me aan te passen aan het leven in België", legt de jonge speler uit in La Dernière Heure. "Het is dan ook een hele opluchting dat ik een contract heb gekregen."

De 19-jarige middenvelder is intussen uitgegroeid tot de beste speler van het beloftenelftal van trainer Walem. "Mijn beste positie is die van spelverdeler. Mijn voorbeelden zijn andere nummers tien zoals Kaka, Zidane of Dave."

Natuurlijk hoopt hij snel de stap te zetten van de beloften naar het eerste elftal. "Ik besef dat het niet gemakkelijk zal worden, maar ik ben geduldig. Ik hoop dat ik voor het eind van dit seizoen al een paar minuten kan spelen", aldus Reynaldo. "Ik kan beter worden dan Boussoufa."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.