Selectie Anderlecht - Lokeren

VRIJDAG, 7 NOVEMBER 2008, 18:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft de twintig spelers bekend gemaakt met wie hij morgen Lokeren hoopt te verslaan. Jan Polak is nog niet helemaal fit en maakt dus geen deel uit van de selectie. Roland Juhasz ontbreekt door schorsing.


Kanu en Oleksandr Iakovenko spelen vanavond met de invallers en zijn door Jacobs niet opgenomen in de wedstrijdkern. Nemanja Rnic is er wel bij en maakt kans om de plaats van Juhasz in te nemen. Hij ligt hiervoor in balans met Arnold Kruiswijk.

Jacobs verwacht een erg defensief Lokeren te zien zaterdag. De Waaslanders hebben niet voor niets de beste verdediging. "Lokeren staat op een mooie achtste plaats, dat wil zeggen dat ze dus ook zonder stress naar hier zullen afzakken", aldus de Anderlechtcoach op de persconferentie vandaag.

De kern: Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Bulykin, Chatelle, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Kruiswijk, Legear, Losada, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Vlcek, Wasilewski en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.