Speciale wedstrijd voor Van Damme

ZATERDAG, 8 NOVEMBER 2008, 12:02 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze week verscheen in de krant dat Van Damme nog steeds hoopt om ooit terug in de Engelse Premier League te spelen (Van Damme speelde ooit bij Southampton). Deze avond speelt hij toch nog in België en dit tegen zijn ex-club.


Bij zijn terugkeer naar België was niet enkel Anderlecht maar ook Standard geïnteresseerd in de speler. De interesse van de Rouges was niet zo contreet als die van paars-wit.

Van Damme voelt zich lekker bij Anderlecht en zou voor geen andere Belgische club willen spelen: "Als je mij nu vraag of ik nog voor een andere Belgische club zou spelen, dan zeg ik neen. Maar ik wil zeker nog eens in Engeland spelen. De sfeer in Engeland vind je nergens terug. Maar ik voel me nu prima bij Anderlecht en heb nog een contract tot 2011. Dat wil ik ook uitdoen."

Deze avond speelt Jelle Van Damme tegen zijn ex-club: "Ik ben geboren in Lokeren en woonde er tot vorig jaar. Ik was vroeger een echte supporter. Toen ik zeven jaar oud was ben ik bij Lokeren gaan voetballen. Op zeventienjarige leeftijd heeft Leekens mij in de A-kern gelanceerd. Ik zat zelfs op de bank tijdens een wedstrijd tegen het grote Anderlecht met onder andere Vanderhaeghe in de ploeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.