Spelersreacties na verlies tegen Lokeren

ZONDAG, 9 NOVEMBER 2008, 18:25 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kon gisteren na de zeges tegen KV Mechelen en Germinal Beerschot geen vervolg breiden aan de goede reeks. Paars-wit verloor thuis met 2-3 van Lokeren. We verzamelden enkele spelersreacties.


Mbark Boussoufa: "We domineerden vanaf het begin, maar onze kansen kregen geen vervolg. We maakten het Copa een paar keer heel moeilijk, maar zijn ploeg counterde uitermate sterk. Ze kwamen er in de eerste helft twee maal uit en scoorden daaruit ook twee keer. Elke week kijken wij tegen een achterstand aan en dat zou eigenlijk niet mogen. Dan maak je het jezelf wel heel moeilijk. We mogen in eigen huis eigenlijk nooit 3 goals slikken. We laten hier drie dure punten liggen. Maar oké, we mogen hier niet te lang bij blijven stilstaan. Volgende dinsdag hebben we al die match tegen Doornik en daarna maken we de verplaatsing naar Brugge."

Jonathan Legear: "De laatste weken speelden we enkele goeie matchen en dan hoop je uiteraard om deze lijn door te trekken. We speelden een goeie wedstrijd, maar de bal viel gewoon niet op de juiste plaats. De afwerking en dat tikkeltje geluk ontbraken vanavond. Met wat meer geluk sleepten we misschien nog een punt uit de brand, maar dat is ons jammer genoeg niet gelukt."

Guillaume Gillet: "We kunnen eigenlijk drie dingen zeggen over deze match: we komen 0-3 achter, we slagen er op het einde niet in de gelijkmaker te scoren en we verdienden zeker een punt. Jammer, want we hebben niet de gewoonte om hier drie punten uit te delen."

Nemanja Rnic: "We hadden vandaag niet veel geluk. We misten veel kansen en toch vond ik ons de hele wedstrijd beter dan de tegenstander. We speelden niet slecht, maar hadden het geluk niet aan onze zijde. We moeten deze match nu zo snel mogelijk vergeten."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.