Selectie beker: rentree Polak

MAANDAG, 10 NOVEMBER 2008, 14:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs selecteerde twintig spelers voor de bekerwedstrijd van morgen tegen Doornik. Na een maand blessureleed maakt Jan Polak opnieuw deel uit van de kern. Lucas Biglia (overbelasting adductoren) is er niet bij.


Nicolas Frutos trainde vandaag niet met de groep mee. Hij werkte individueel, maar is zeker inzetbaar morgen. Derde doelman Bruzzese heeft last van een contractuur aan de dij en kreeg verzorging.

Met twintig punten uit dertien matchen staat Doornik momenteel zevende in tweede klasse. Dit weekend verloor het met 1-3 van Olympic Charleroi. Toch verwacht coach Jacobs geen gemakkelijke wedstrijd. "Ik verwacht dinsdag een goed georganiseerde ploeg", aldus Jacobs. "Ze zullen ons het spel laten maken en er dan snel proberen uit te komen."

Selectie: Boussoufa, Bulykin, Chatelle, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Vlcek, Wasilewski en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.