Dames verliezen inhaalwedstrijd

DONDERDAG, 13 NOVEMBER 2008, 19:10 - Michaël

De dames van Anderlecht hebben op 11 november ene inhaalwedstrijd gespeeld tegen Standaard. Ze verloren deze wedstrijd met 2-1. Anderlecht kwam al in de eerste minuut op voorsprong dankzij een doelpunt van Broways.

Paars-wit zat veel beter in de wedsrtijd maar benutte de gekregen kansen niet. Standaard scoorde in de 85ste minuut via een penalty en zette in de blessuretijd de 2-1 op het scorebord.

Dit was de debuutwedsrtijd voor trainer Van opstal die trainer ad interim Alain Bertels vervangt. Ook is er een nieuwe keeperstrainer aangesteld met name Dirk Heymans.