Chatelle hoopt op kans in topper

ZATERDAG, 15 NOVEMBER 2008, 11:35 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zaterdag tegen Lokeren mocht Chatelle nog eens invallen en zette een puike prestatie neer. Als beloning startte hij in de basis bij de bekerwedstrijd. Daarin werd hij echter in de tweede helft van de wedstrijd vervangen.


"Tegen Zulte ben ik ook goed ingevallen maar toen stonden we al 3-0 achter. Tegen Lokeren en Germinal Beerschot liep het voor mij ook wel goed. Natuurlijk word je niet graag vervangen en speel je liever een hele wedstrijd. Ik probeer te profiteren van elke speelminuut die ik krijg. Ik probeer mij dan nuttig te maken voor de ploeg."

"Het is niet gemakkelijk om veel op de bank te zitten. We niet met druk omkan moet niet bij een club als Anderlecht komen spelen. De realiteit bij Anderlecht is dat als je niet toont wat je kunt op het veld, je niet in de ploeg staat."

Mogelijk vertrekt Legear in januari naar Rusland waardoor Chatelle een concurrent minder zou hebben: "Wat Legear doet zijn mijn zaken niet. Hij is op dit moment goed bezig en heeft tegen Doornik het verschil gemaakt, dat is goed voor de ploeg. Het is natuurlijk waar dat ik bij een vertrek van Legear meer speelgelegenheid zou krijgen. Maar daar ben ik niet mee bezig."

"Tegen Club moeten we gewoon ons spel spelen. We hebben genoeg kwaliteiten in de ploeg om het verschil te maken. We willen dan ook winnen en mogen zeker niet speculeren op een gelijkspel."

Bron: Sportwereld Leuven & Hageland



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.