Jacobs: "In voetbal is alleen het resultaat heilig"

ZATERDAG, 15 NOVEMBER 2008, 13:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het blijft gissen naar hoe de ploeg morgen tegen Club er uit zal zien want er zijn nog heel wat twijfelgevallen. Komt Goor in de ploeg in plaats van de geschorste Van Damme, of wordt het toch Kruiswijk?


Komt Goor in de ploeg, dan zal Deschacht als centrale verdediger uitgespeeld worden.

"Er zijn verschillende twijfels. Iemand als Jelle Van Damme brengt Anderlecht altijd een meerwaarde, zowel met zijn spel als met zijn mentaliteit. We zullen zijn afwezigheid collectief moeten opvangen en van een jongen als Kruiswijk verwacht ik dat hij klaar is als ik hem nodig heb."

Jacobs beseft dat Anderlecht in Brugge best zijn vierde nederlaag op 12 matchen vermijdt: "Als Anderlecht-coach zeg ik dat winnen belangrijk is, maar ook de manier waarop. In voetbal is echter alleen het resultaat heilig. Het past niet in de traditie van Anderlecht, maar ik heb liever maar 39 procent balbezit en amper kansen als we dan toch nog winnen dan 61 procent balbezit en dan verliezen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.