Meer spelersreacties na Club Brugge - Anderlecht

ZONDAG, 16 NOVEMBER 2008, 20:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De topper van de 12e speeldag tussen Club Brugge en Anderlecht leverde geen winnaar op. De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel. De spelers waren tevreden met het punt, maar voelden dat er meer in zat.


Bakary Sare: "Ik was niet zenuwachtig aan het begin van de wedstrijd. Ik probeerde zo simpel mogelijk te spelen en ik denk dat me dat grotendeels gelukt is."

Jan Polak: "Alles was mogelijk vandaag. We creëerden meer kansen dan de thuisploeg, maar slaagden er niet in om meer te scoren. Na de vroege goal die we opnieuw slikken was het niet makkelijk, maar ik vind dat we wel heel wat karakter getoond hebben. Vooral dan ook tijdens de laatste tien minuten wanneer Frutos van het veld gestuurd was. Met tien tegen elf weet je dat je nog het deksel op de neus kan krijgen, maar dat is gelukkig niet gebeurd."

Arnold Kruiswijk: "Ik kende inderdaad een wat moeilijke start bij het doelpunt van Sonck. Ik kopte de bal weg, maar die kwam bij Sonck terecht en die maakte er onmiddellijk 1-0 van. Bij het schot streelde ik de bal nog net met mijn haar, maar ik kon de bal niet meer van richting doen veranderen. Ik moest die bal misschien gewoon weggetrapt hebben, maar op dat moment handel je eigenlijk uit een soort reflex. Het was natuurlijk geen ideale start, maar we hebben ons daarna samen herpakt. We kregen heel wat hoge ballen, maar eigenlijk kwam Brugge niet aan uitgespeelde kansen. Na de goal hebben we niet veel meer weggegeven."

Thomas Chatelle: "Ik denk dat het zeker positief is dat we enkele hele goede kansen creëerden, maar we zijn uiteraard ook wat ontgoocheld omdat we de drie punten eigenlijk een beetje laten liggen. We kwamen opnieuw achter en dat wordt stilaan een slechte gewoonte. Waaraan dit telkens ligt, weet ik niet precies, maar ik veronderstel toch dat het iets te maken heeft met een gebrek aan concentratie. Je loopt dan wat achter de feiten aan, maar we hebben ons goed herpakt. We kregen nog de beste kansen, maar konden de match jammer genoeg niet beslissen."

Guillaume Gillet: "Er zat veel meer in voor ons vandaag. We hebben niet gekregen wat we verdienden. In het begin hadden we het moeilijk met het fysieke spel van Brugge, maar we hebben ons goed herpakt. In de tweede helft liep het samenspel met Polak en Biglia opnieuw vlot. Je ziet dat de automatismen er tussen ons nog altijd zijn."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.