Rode kaart Frutos onderwerp van discussie

MAANDAG, 17 NOVEMBER 2008, 10:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De rode kaart die Nicolas Frutos zondag kreeg in de topper tegen Club Brugge blijft voor beroering zorgen. Sporza-journalist Peter Vandenbempt nam het gisteren in Studio 1 op voor de Argentijn.


"Simaeys provoceert Frutos de hele wedstrijd en de provocateur verdient voor mij net zo goed een kaart", vond Vandenbempt. "Ik hou niet van spelers die zeuren, al is Frutos al veel rustiger geworden. En ik hou al zeker niet van spelers die provoceren en dan triomferen bij een rode kaart."

Club Brugge-trainer Jacky Mathyssen beet van zich af wanneer het ging over de provocaties van Simaeys: "Mag dat dan niet? Ik vind dat leepheid op een veld, ten opzichte van een tegenstrever, mag. Het wordt ook tijd, vind ik, dat Frutos eens leert dat hij gewoon zijn wedstrijd moet spelen en meer niet."

Manager Herman Van Holsbeeck gaf ook zijn mening: "Als je dan toch geel wil geven, moet je beide spelers een kaart geven."

Bekijk hier de discussie over de rode kaart in Studio 1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.