Anderlecht wil kaart Frutos laten kwijtschelden

DINSDAG, 18 NOVEMBER 2008, 09:27 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck kwam gisteren nog één keer terug op op de kritiek op scheidsrechter Frank De Bleeckere. Hij liet ook weten dat Anderlecht de rode kaart van Frutos wil laten kwijtschelden.


Met het woord "subtiliteit" heeft onze trainer Ariël Jacobs perfect samengevat hoe wij erover denken", zegt Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. "En dat is niet gebaseerd op één wedstrijd, maar op basis van wat wij nu al jaren ervaren met De Bleeckere."

"Zo weet De Bleeckere zelf ook hoe wij erover denken, maar daarmee sluiten wij dit hoofdstuk ook af. Dat zullen we de spelers ook duidelijk maken. Vanaf dinsdag wordt er op Anderlecht met geen woord meer gesproken over De Bleeckere."

De manager wil ook de rode kaart van Frutos laten kwijtschelden. Dat zei hij in de Waalse Studio 1. "We gaan aan de voetbalbond vragen om de eerste kaart van Frutos kwijt te schelden, omdat die onterecht was", zei Van Holsbeeck.

"Over zijn kaart voor protest ga ik met Frutos persoonlijk spreken. Nico heeft een sterke persoonlijkheid, maar hij moet beseffen dat hij de oorlog tegen de scheidsrechters niet kan winnen. De volgende matchen wil ik geen protesterende Frutos meer zien", aldus Van Holsbeeck.

Bron: HNB, HLN, Sporza




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.