"Zelfs zes miljoen is te veel voor Legear"

DINSDAG, 18 NOVEMBER 2008, 12:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear wil graag naar Dinamo Moskou vetrekken tijdens de winterstop. Enkel de vraagprijs van Anderlecht lijkt nog een struikelblok te kunnen vormen. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Christophe Henrotay.


"De interesse van Dinamo is echt en Jonathan zou er veel geld kunnen verdienen", zegt Henrotay in Le Soir. "Maar alles hangt af van het bedrag dat Anderlecht vraagt voor de speler. Van Holsbeeck schat dat Jonathan acht miljoen euro waard is, maar geen enkele club zal zo'n bedrag betalen voor een speler die geen onbetwiste titularis is. Zelfs zes miljoen is te veel."

"Jona spreekt over een vertrek in januari, maar mijn rol is om hem raad te geven. Hij is nog maar 21. Als hij echt een belangrijke speler wordt bij Anderlecht en ze hem ook zo behandelen, waarom zou hij dan niet in België blijven tot in juni? Op het einde van het seizoen kloppen dan mogelijk Engelse, Duitse en Franse clubs op zijn deur. Aan die competities zal hij zich zonder twijfel sneller kunnen aanpassen dan in Rusland", aldus Henrotay.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.