Boussoufa: "Elke versterking is welkom"

DONDERDAG, 20 NOVEMBER 2008, 09:31 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht speelde tegen Club Brugge een goede match, maar de prestaties zijn nog heel wisselvallig. Dat weet ook Mbark Boussoufa die in Het Laatste Nieuws een tussenbalans van het seizoen opmaakt.


"Ik ben zelf maar tevreden over twee matchen: tegen KV Mechelen (7-1-winst) en de tweede helft tegen Club Brugge (1-1)", zegt Boussoufa. "Maar ook al pakten we maar één punt in de toppers, we moeten niet onderdoen voor Standard en Club."

"Voorlopig zit de balans tussen goed voetbal en efficiëntie nog niet goed", weet Boussoufa. "Als we nu het verschil kunnen beperken, dan kunnen we na de winterstop het verschil maken."

Anderlecht beleeft, bijna traditioneel, een wisselvallige heenronde. "Zoals iedereen stel ik vast dat we vaak op achterstand komen", zegt Boussoufa. "Wat ik wel opmerkelijk vind, is dat de goals bijna altijd in de eerste 20 minuten vallen. Dat kan één keer gebeuren, maar als dat week na week voorvalt, dan heb je een concentratieprobleem."

"We kunnen extra verdediger gebruiken"

"Ik wil zeker niet de schuld op de verdedigers schuiven, maar we missen wel Nicolas Pareja. Hij was de leider in de verdediging. We kunnen zeker een extra verdediger gebruiken", zegt Boussoufa.

"Eigenlijk is elke versterking welkom. Vorig seizoen speelden we ook sterk na de winterstop door de transfers van Gillet en Chatelle. Daarom ben ik ook tevreden over de komst van Tom De Sutter."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.