Deschacht erg scherp voor Boussoufa

VRIJDAG, 21 NOVEMBER 2008, 10:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na drie maanden mediastilte praat Olivier Deschacht opnieuw en hij uit meteen kritiek op Boussoufa, die zei dat Pareja achteraan gemist wordt. "Wie zoiets zegt, moet eerst naar zichzelf kijken en dan pas een ander bekritiseren."


"Ik begrijp dat niet", aldus Deschacht in Het Laatste Nieuws. "In de tweede helft van vorig seizoen hebben we het lang zonder de geblesseerde Pareja gedaan. En we hebben toen maar één keer verloren, op Standard."

"Ik vind dat we het niet zo slecht doen. Kijk naar de toppers op Standard en Brugge. In die twee matchen geven we twee kansen weg en krijgen we drie goals tegen", zo vertelt de Oost-Vlaming, die wel beseft dat zestien tegengoals in twaalf matchen teveel is voor een club als Anderlecht.

Intussen heeft manager Van Holsbeeck al aangegeven dat er tijdens de winterstop een extra centrale verdediger bijkomt. "Dit is meer voor als er iemand geblesseerd zou uitvallen", vertelt Deschacht hierover. "Ze moeten niet beginnen in paniek slaan of wild doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.