Jacobs moet puzzelen tegen Westerlo

VRIJDAG, 21 NOVEMBER 2008, 17:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft zijn selectie voor de wedstrijd van morgen tegen Westerlo bekend gemaakt. Marcin Wasilewski en Nicolas Frutos zijn er door schorsing niet bij. Jan Polak, woensdag een contractuur aan de dij opliep, is onzeker.


Westerlo is de revelatie van het seizoen tot nu toe. Mede dankzij de vlotscorende spitsen Tomou en Ruiz staat het zelfs boven Anderlecht geklasseerd momenteel. "Ik heb veel respect voor het voetbal dat Westerlo brengt en voor de plaats die ze momenteel bekleden in het klassement", vertelde Jacobs op de persconferentie vanmiddag. "Westerlo is elk jaar opnieuw een moeilijke tegenstander voor alle topploegen en dit jaar belooft het nog lastiger te worden."

Wedstrijdkern: Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Bulykin, Chatelle, Deschacht, Gillet, Goor, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme, Vlcek en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.