Kruiswijk blijft hopen op speelkansen

ZATERDAG, 22 NOVEMBER 2008, 10:59 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hij was er bij tegen Club Brugge maar moet tegen Westerlo terug plaats nemen op de bank. Toch schrikt de komst van een nieuwe verdediger Kruiswijk niet af. Integendeel, hij voelt zich steeds beter in z'n vel.


"De topper tegen Club Brugge is een mooie wedstrijd om te spelen. Ik voelde net als heel de ploeg wel druk. Ik heb wel redelijk wat ballen weggehaald met mijn hoofd. Mij kopspel is niet mijn sterkste punt maar het is wel belangrijk als verdediger."

De Nederlander kreeg al heel wat kritiek te verwerken: "Ik vond die kritiek al bij al wel meevallen. Dat hoort er ook wel een beetje bij natuurlijk. Ik heb mij daar verder niet aan gestoord. Ik ben klaar om de concurrentie aan te gaan in de verdediging maar dat is al sinds het begin van het seizoen zo."

"De keuze voor een nieuwe centrale verdediger is een keuze van de club. Dat betekent meer concurrentie op die positie maar ik heb daar geen probleem mee", besluit de speler in Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.