Verschillende clubs hengelen naar Ingelsten

WOENSDAG, 26 NOVEMBER 2008, 10:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht volgt al enige tijd de Zweed Patrik Ingelsten van Kalmar. De Brusselaars zijn echter niet de enige gegadigde, ook Heerenveen heeft zijn zinnen gezet op de spits. Met 19 doelpunten werd hij vorig jaar Zweeds topschutter.


Anderlecht kwam de aanvaller afgelopen zomer op het spoor tijdens de Uefa Cupwedstrijden tegen AA Gent. Met een hattrick in de terugmatch was Ingelsten verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Buffalo's. Scout Werner Deraeve bekeek de hem intussen ook al tegen Feyenoord en de rechterflankaanvaller wist te overtuigen.

Als de Brusselaars Ingelsten willen aantrekken, zal er niet getreuzeld mogen worden nu ook Heerenveen op de proppen komt. De Friese club trok eerder al diens ploegmaat Viktor Elm aan en staat bovendien bekend een goed biotoop te zijn voor Scandinavische voetballers. De transfersom van Ingelsten schommelt rond het anderhalf miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.