Anderlecht is getalm rond stadiondossier beu

DONDERDAG, 27 NOVEMBER 2008, 16:19 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Bouwt Anderlecht straks een nieuwe voetbaltempel of komt er een derde ring op het Constant Vanden Stockstadion? De voorkeur van de club gaat uit naar een derde ring, maar ook die piste blijkt heel moeilijk.


De verwezenlijking van het plan om een derde ring te bouwen op het stadion dreigt een werk van wel héél lange adem te worden. De hamvraag is mag het nu of mag het niet? Zelfs in politieke kringen geraakt men er niet uit.

Binnen de gemeenteraad van Anderlecht is de uitbreiding van het Astridpark een heus strijdpunt geworden. Anderlecht is het getalm meer dan moe en stuurde naar het college van burgemeester en schepenen een schrijven met de vraag hoe het nu eigenlijk zit.

Onder burgemeester Simonet kon van een eventuele uitbreiding geen sprake zijn. Maar anderhalf jaar geleden werd Simonet opgevolgd door Van Goidsenhoven, die wél oor had naar de bouw van een eventuele derde ring en daarom het dossier prompt heropende. Tot op heden echter zonder enig concreet resultaat.

Bron: ExtraVoetbal



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.