Goor: "Afscheid was onvergetelijk"

DINSDAG, 9 DECEMBER 2008, 12:09 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Middenvelder Bart Goor stapt tijdens de winterstop over van Anderlecht naar Germinal Beerschot en mocht vorig weekend nog eens invallen tegen Tubeke. De ex-Rode Duivel was dan ook opgetogen over deze speelkans.


"Ik had zo'n afscheid nooit verwacht", vertelde Goor achteraf. "Het deed me deugd om nog eens het gras te ruiken van de club die me alles heeft gegeven. De laatste tijd speel ik weinig, maar ik ben daarvoor niet kwaad op de trainer. Jacobs rekende gewoon niet meer op mij en dat is nu eenmaal vrij frustrerend."

Bart Goor ziet bij Germinal Beerschot zijn voormalige trainer Aimé Antheunis terug. "Dat is extra positief, ik verheug me erop om weer met hem samen te kunnen werken. Maar het was zeker geen voorwaarde om naar Germinal Beerschot te komen. Ik vind mijn nieuwe club gewoon een sympathieke ploeg die in de subtop thuis hoort."

Aan de Rode Duivels denkt de middenvelder niet meer. "Het is vrij duidelijk dat dat voor mij een afgesloten hoofdstuk is. Ik ga naar GB om er te spelen, niet om weer Rode Duivel te worden. Vandereycken trekt trouwens de kaart van de jeugd, dus is er geen plaats voor mij", besluit Bart Goor.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.