Terugkeer Proto nog niet voor morgen

WOENSDAG, 10 DECEMBER 2008, 11:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een terugkeer van Silvio Proto naar Anderlecht blijkt niet zo evident als het vorige week leek. De spelers die Anderlecht aan Germinal Beerschot kan aanbieden, zijn niet naar de zin van de Antwerpenaren. Morgen wordt weer gepraat.


"We zitten momenteel ver van een akkoord", zegt ondervoorzitter René Snelders in Het Laatste Nieuws. "Anderlecht heeft weinig te bieden. Je hebt Vlcek en Bulykin, maar dat zijn spitsen en die hebben we niet nodig." Ook de naam van Oleksandr Iakovenko is al enkele keren gevallen, maar de Oekraïner zelf voelt niets voor een verhuis naar het Kiel. Bovendien loopt Snelders niet echt warm van hem. "Hij is mislukt bij Lierse en RC Genk, hé."

Volgens Snelders is Germinal Beerschot op zoek naar een centrale verdediger en een rechtsmidden. Twee types spelers die Anderlecht zelf ook niet op overschot heeft. "Maar goed, misschien kan Anderlecht via zijn connecties ervoor zorgen dat die of die speler naar ons komt. Hetzelfde geldt voor de eventuele vervanger voor Proto", klinkt Snelders al bij al hoopvol dat het tot een akkoord zal komen.



anderlecht-online forum