Van Holsbeeck: "Niet betalen om Proto terug te halen"

DONDERDAG, 11 DECEMBER 2008, 10:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Germinal Beerschot wil voor vanavond weten waar ze aan toe zijn omtrent een terugkeer van Proto naar Anderlecht. Een akkoord lijkt echter veraf. Als er geen spelers komen, wil GB geld voor de keeper, iets wat Anderlecht weigert.


"We gaan Germinal Beerschot geen geld geven om de door ons uitgeleende Proto terug te halen, dat doen we niet", zegt manager Herman Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. "De komende dagen ga ik met de spelers aan tafel zitten die GB op het oog heeft en die ook voor ons bespreekbaar zijn."

Het probleem is evenwel dat niet veel spelers zin hebben te verhuizen naar een ploeg die onderaan het klassement bengelt. "Ik kan natuurlijk niemand verplichten", aldus Van Holsbeeck. "Geraken we er niet uit met het ruilen van spelers, dan bewandelen we andere pistes voor een doelman." De namen van Yves De Winter (Westerlo) en Mark Volders (Moeskroen) zijn in dit kader al enkele keren gevallen in de media.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.