Rnic: "Ik voel dat ik beter geworden ben"

WOENSDAG, 17 DECEMBER 2008, 19:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Roeselare mocht Nemanja Rnic eindelijk nog eens in de basis starten. De Serviër speelde een degelijke partij. "Ik heb een moeilijke periode achter de rug", zo zegt hij. "Maar dat maakt deel uit van het leerproces."


Begin augustus kreeg Rnic zijn kans van trainer Jacobs, maar de rechtsback bakte er toen niet veel van. Wasilewski kon daarom makkelijk zijn basisplaats terug innemen. "Het was moeilijk om zo weinig aan spelen toe te komen", aldus Rnic vandaag in SudPresse. "Ik heb nooit echt getwijfeld aan mijn capaciteiten. Ik weet waarvoor ik naar Anderlecht gekomen ben. Ik heb aangeklampt en dat zal ik blijven doen."

Tegen Roeselare kreeg hij door de blessure van Wasilewski eindelijk nog eens aan de bak. Bijna scoorde hij zelfs, maar het doelpunt werd afgekeurd. "Ik heb niet te lang stilgestaan bij mijn eigen prestatie, ik ben vooral blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de overwinning."

"Ik voel dat ik aan het beter worden ben. Ik geef toe dat ik het soms moeilijk heb gehad toen ik met de beloften moest spelen. Maar ik had nood aan wedstrijdritme. Dat maakt deel uit van mijn leerproces in een grote club."



anderlecht-online forum