Geen vervanger voor Jestrovic

ZATERDAG, 16 AUGUSTUS 2003, 14:53 - Fredoo
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zal geen vervanger inhalen voor zijn geblesseerde spits Nenad Jestrovic. Dat zeggen de managers. "Er komt geen vervanger, ook niet als Anderlecht zich kwalificeert voor de Champions League", zegt manager Van Holsbeeck.

"Alleen als de spitsen Ivica Mornar of Sherjill Mc Donald vertrekken kan het veranderen."

Michel Verschueren: "We zetten de jongerenpolitiek voort. Geld om zotte dingen te doen hebben we niet. We hebben trouwens tijd tot 30/8 om iemand in te halen. Met Aruna, Seol, Mornar & Iachtchouk hebben we nog 4 spitsen."

Trainer Hugo Broos houdt er al rekening mee dat hij zijn topschutter vijf maanden niet kan opstellen. "Zo iemand missen is heel moeilijk", zei Broos aan Radio 1.

"Jestrovic is een zeer belangrijke speler, maar het heeft geen zin om aan de klaagmuur te staan. We moeten ons vertrouwen stellen in anderen", zegt Broos. "Wie dat moet worden, daar heb ik nog niet over kunnen nadenken".

Mornar? "Veel zal van hem afhangen". De Bilde? "Het is niet opportuun om hem terug te roepen". Zane? "Die moet nog een paar maanden revalideren"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.