Meer reacties na Anderlecht - Genk

ZATERDAG, 20 DECEMBER 2008, 12:52 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht won gisteren met 2-0 van een zwak Genk. Paars-wit telt nu, met de winterstop in zicht, zeven punten voorsprong op Standard en Brugge, maar beiden spelen dit weekend nog hun wedstrijd.


Roland Juhasz: "We hebben als team sterk gepresteerd. Ik had wel meer verwacht van Genk. We hadden eigenlijk niet veel moeite om hem van het doel weg te houden. Alleen jammer dat ik geel pak. Ik vond deze kaart echt niet terecht. Ik raak eerst de bal... Ik ben nu jammer genoeg geschorst voor de volgende match, maar eerst is er vakantie."

Davy Schollen: "Ik heb zelden zo weinig werk gehad. Normaal moet je toch altijd één of twee ballen pakken, maar vanavond was het wel heel stil voor mijn doel. We deden het positioneel heel goed vanavond en hebben eigenlijk geen enkele kans weggegeven. We wisten op voorhand wat de sterktes van Genk waren en we hebben daar goed op ingespeeld. Ze werden lamgelegd en dat heeft deels voor de overwinning gezorgd."

Olivier Deschacht: "We gaven geen enkele kans weg en speelden zelf enkele mogelijkheden bij elkaar. Ik vond de overwinning oververdiend al had ik de 2-0 liever iets vroeger zien vallen. Naar het einde toe werd het toch wat spannend want je weet nooit dat de bal toch eens goed valt bij hen. Dit is gelukkig niet gebeurd en in extremis maken wij nog de bevrijdende tweede treffer."

Thomas Chatelle: "Ik ben best tevreden over mijn eigen prestatie. Ik denk dat ik vandaag wel getoond heb dat ik er sta als ze me nodig hebben. De 2-0 viel pas laat in de match en dan weet je dat je altijd moet opletten. We hadden misschien wel vroeger kunnen scoren, maar het lukte gewoon niet. We moeten er nu gewoon voor zorgen dat we elke week even geconcentreerd en met dezelfde mentaliteit spelen, dan pas zullen we echt sterk zijn."

Dmitri Bulykin: "Ik ben natuurlijk heel blij met de speelminuten, maar hoop uiteraard op meer na de winterstop. Ik wil daarnaast natuurlijk ook meer scoren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.