Anderlecht wil Djuricic definitief aantrekken

DINSDAG, 16 FEBRUARI 2016, 07:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Filip Djuricic heeft in zijn eerste wedstrijden zoveel indruk gemaakt dat Anderlecht op zoek is naar een manier om de Serviër definitief aan te trekken. Alexander Büttner zal het wellicht niet kopen.

In de huurovereenkomst van Djuricic staat een aankoopclausule van 8 miljoen euro. Dit bedrag is voor paars-wit te hoog en dus wil het met Benfica gaan onderhandelen. De Portugezen willen niet hun prijs niet veel laten zakken omdat Djuricic een aanvaring had met technisch directeur Rui Costa. Anderzijds wil Benfica zijn goede relaties met Djuricic' manager niet op de helling zetten. Die levert hen immers heel wat spelers.

Anderlecht gaat ervan uit dat Praet deze zomer vertrekt en Djuricic is zijn gedroomde vervanger. De Brusselaars denken eraan om Benfica 4 miljoen euro te bieden plus een serieus percentage, tot 50 procent, op de doorverkoop. Het loon van Djuricic zou geen probleem vormen.

Büttner

Voor Alexander Büttner liggen de kaarten anders. Zijn aankoopoptie ligt lager dan 4 miljoen euro, maar zijn loon is een struikelblok. Bij Dinamo Moskou verdient de Nederlander 1,7 miljoen euro per jaar. Bovendien keert volgend seizoen Ivan Obradovic terug uit blessure en Anderlecht wil de Serviër niet blokkeren.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.