Overzicht verhuurde spelers: debuut Matthys

MAANDAG, 22 FEBRUARI 2016, 07:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Hervé Matthys maakte vrijdag zijn debuut in de eerste klasse. Bij Westerlo mocht hij na 54 minuten invallen op het veld van Club Brugge, waar Matthys nog in de jeugdploegen speelde. Met Matthys tussen de lijnen liep Club uit van 3-0 tot 6-0.

In Spanje was er een eerste basisplaats voor Fede Vico. Tegen Mirandes werd hij na 66 minuten vervangen. De partij eindigde op 1-1, waardoor Albacete op een degradatieplaats blijft staan.

In Nederland kwamen Nathan Kabasele en Andy Kawaya niet in actie. Kabasele sukkelt met een lichte blessure aan het bovenbeen, Kawaya viel voor de tweede week op rij naast de wedstrijdselectie.

In de Italiaanse Serie B begon Samuel Bastien op de bank bij Avellino. Tegen Vicenza mocht hij invallen na 83 minuten. Heb bleef 0-0 en Avellino staat nu tiende.

In de vaderlandse vierde klasse won RWDM met 0-1 bij Ganshoren. Elis Koulibaly was terug na ziekte en speede de hele wedstrijd.

Thomas Kaminski en FC Kopenhagen hervatten volgend weekend de competitie na een lange winterstop.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.