"Ik kan Michel nog niet missen"

MAANDAG, 2 FEBRUARI 2009, 08:56 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het gaat al beter met Michel Verschueren. De ex-manager reageert goed op de medicijnen die hem worden toegediend. "Ik heb een kaars voor hem aangestoken", zegt zijn vrouw in Het Nieuwsblad.


"Het is niet duidelijk wanneer ze hem uit zijn slaap zullen halen", zegt zoon Michael. "De verbetering van zijn bloedwaarden is toch al een hele opluchting na twee dagen stress en slechte berichten. De toestand is nog kritiek, maar stabiel. Duimen dat hij er zich doorvecht."

Verschueren wordt nu al twee dagen in een coma gehouden. Hij werd het slachtoffer van een bloedvergiftiging en een hevig woekerend virus. Zaterdagochtend kon een operatie aan de nieren niet doorgaan omdat er wat complicaties waren. Ook andere lichaamsfuncties - hersenen, hart, lever - bleken door het virus aangetast. Na twee dagen van antibiotica reageerde Verschueren gisteren omstreeks 18 uur eindelijk positief op die behandeling.

Zijn vrouw Marie-Louise Susic wijkt niet van zijn zijde. "Niemand van de familie slaapt nog", zegt ze. "Ik heb altijd maar gevreesd dat het slecht zou aflopen. Ik heb een kaars voor hem aangestoken. Ik weet echt niet wat ik zonder hem zou moeten doen. Ik kan hem nog niet missen. Ik heb het nooit prettig gevonden alleen thuis te zijn. Daarom logeert mijn kleinzoon nu bij mij. Anders zou ik alleen maar wenen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.