"Geen definitief project omtrent uitbreiding stadion"

DINSDAG, 3 FEBRUARI 2009, 15:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

In een mededeling op de officiële website van de club ontkent Sporting Anderlecht dat er sprake zou zijn van enig definitief project omtrent de uitbreiding van het Constant Vanden Stock-Stadion.


"RSC Anderlecht wenst verder te evolueren en te professionaliseren. Een groter en beter uitgerust stadion is in deze onontbeerlijk. RSC Anderlecht werkt daarom proactief aan verschillende pistes. De uitbreiding van het Constant Vanden Stock Stadion is slechts één van de huidige mogelijkheden waaraan wordt gedacht. Deze haalbaarheidsstudie loopt echter parallel met deze van een nieuw stadion in Brussel, waar RSC Anderlecht wacht op een definitief voorstel vanwege de verschillende bevoegde instanties", klinkt het.

"Royal Sporting Club Anderlecht wenst te benadrukken dat er momenteel geen enkel definitief project bestaat. Ten gepaste tijde zal RSC Anderlecht haar supporters en alle media informeren over de vorderingen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.