Vanden Stock: "Staanplaatsen zullen verdwijnen"

WOENSDAG, 4 FEBRUARI 2009, 20:08 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het staat vast dat Anderlecht het Constant Vanden Stock-stadion gaat uitbreiden. Althans, dat zegt voorzitter Roger Vanden Stock in Foot Magazine. De totale capaciteit wordt opgetrokken naar 30.000 plaatsen.


"We gaan het huidige stadion uitbreiden", laat Roger Vanden Stock weten. "Dit project is mogelijk omdat we eindelijk steun van de gemeente krijgen. We streven naar 30.000 comfortabele zitplaatsen en de 6.000 staanplaatsen achter de doelen moeten verdwijnen. We zullen een gezellig en modern stadion krijgen, net zoals in Engeland."

"Er komen twee nieuwe ringen en de hoofdtribune wordt vernieuwd", legt Vanden Stock uit. "De plannen zijn nog niet definitief, omdat we nog wachten op de nodige vergunningen. Maar niemand zal dit project kunnen verhinderen. Bedoeling is dat het stadion helemaal vernieuwd is tegen de start van het seizoen 2013-2014", geeft de preses nog mee. Tijdens de werken aan het stadion zal Anderlecht gewoon er zijn thuiswedstrijden blijven afwerken.

Bron: Belgiumsoccer



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.