Wasilewski: "Nu opnieuw titularis worden"

VRIJDAG, 6 FEBRUARI 2009, 12:35 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Marcin Wasilewski is terug fit na een blessure aan de heupbuiger en wil zo snel mogelijk opnieuw voetballen. "Het was tijd dat ik opnieuw kon trainen want ik heb te veel energie", zegt de Pool in Sudpresse.


Mogelijk neemt hij de plaats van Nemanja Rnic opnieuw in. "Ik zal mijn concurrent niet beoordelen, maar ik heb geen schrik van hem. Anderlecht is me in Polen komen zoeken voor mijn kwaliteiten en die zijn nog altijd dezelfde. Mijn wens is nu opnieuw titularis te worden. En liefst zo snel mogelijk."

Wasilewski werd ook opgeroepen voor de Poolse nationale ploeg. "De coach wil dat ik op 11 februari speel tegen Wales", aldus de verdediger. "Het motiveert als je voelt dat je geapprecieerd wordt. Bij Anderlecht voel ik ook dat ze op me rekenen. Het is nog maar de tweede keer in mijn carrière dat ik twee wedstrijden na elkaar mis. Ik hou er niet van met mijn duimen te draaien."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.