Juhasz en Gillet nog twijfelachtig

VRIJDAG, 6 FEBRUARI 2009, 18:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs maakte vanmiddag zijn selectie voor de match van morgen tegen Bergen bekend. Zowel Gillet als Juhasz zijn erbij, maar of ze kunnen spelen blijft afwachten. Deschacht is er al zeker niet bij, hij is geschorst.


Op de persbabbel de dag voor de wedstrijd kwam Jacobs nog even terug op de partij van vorige week in Kortrijk. Na twee nederlagen en een erg slechte eerste helft kon Anderlecht er toch winnen. "Het deed me deugd hoe de spelers tijdens de rust reageerden", vertelt Jacobs hierover. "Het is niet alleen de trainer die de kar moet trekken. Ik hoop dat dit niet eenmalig was." Maar dat was vorige week en dat beseft Jacobs ook: "Morgen wacht ons tegen Bergen een nieuwe uitdaging. Nu moeten we bevestigen."

De selectie: Bernardez, Biglia, Boussoufa, Bulykin, Chatelle, Cordier, De Sutter, Gillet (?), Iakovenko, Juhasz (?), Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Vlcek en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.