Jacobs: "Wou de volledige ploeg vervangen"

ZATERDAG, 7 FEBRUARI 2009, 23:33 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs reageerde zeer nuchter na afloop van de partij tegen Bergen. "We hebben geen excuses vandaag, zowel individueel als collectief was het niet goed", vertelde Jacobs aan Sporza.


"Ik liet al na tien minuten drie spelers opwarmen en kon toen eigenlijk de volledige ploeg vervangen", zei Jacobs laconiek. "Na de 0-2 probeerden we wat meer snelheid en diepte in het spel te brengen en op het einde van de eerste helft leverde dat wat meer dreiging op maar de prestatie bleef Anderlecht onwaardig."

Anderlecht leek zijn lesje niet geleerd te hebben na de match op Kortrijk. "Het was bijna een herhaling", beseft de coach. "We zitten met veel vraagtekens."

Over het eerste doelpunt van De Sutter: "Het was belangrijk geworden voor hem en een spits wordt afgerekend op zijn doelpunten. Misschien dat men nu ook meer oog zal hebben voor de andere dingen die hij doet voor de ploeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.