Gillet: "Stoppen met geschenken uit te delen"

ZONDAG, 8 FEBRUARI 2009, 00:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De match tegen Bergen deed sterk denken aan die tegen Kortrijk. "Het belangrijkste zijn de drie punten”, zegt Guillaume Gillet "maar we moeten eens allemaal voor de spiegel gaan staan en onszelf bekijken."


"We hebben vandaag dezelfde reactie getoond zoals op Kortrijk, maar we mogen niet vergeten dat het niet altijd zal blijven lukken. Het is tijd dat we daaruit onze conclusies trekken", aldus een nuchtere Gillet.

"Ik wil mij verontschuldigen bij de coach, de medemaats en de supporters voor wat ik in de eerste helft getoond heb. Ik zat niet in de match, het leek wel alsof ik nooit op de rechtsback gespeeld had, terwijl ik bij Gent toch anderhalf jaar op die positie heb gestaan", weet hij.

"Op eigen veld zijn we veel te vaak op achtervolgen aangewezen. Gelukkig hebben we vandaag geen punten verloren, maar we moeten stoppen met altijd geschenken uit te delen. Als zoiets goed afloopt, zeggen ze dat we karakter hebben, maar het moet anders", klinkt het duidelijk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.