"Lessen trekken uit de twee laatste matchen"

ZONDAG, 8 FEBRUARI 2009, 00:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck was niet tevreden met het spelbeeld, maar zag toch enkele positieve dingen. "Het belangrijkste zijn eigenlijk de drie punten", zei ook Van Holsbeeck na de wedstrijd.


"Daarnaast ben ik ook blij dat Tom De Sutter zijn eerste doelpunt voor Anderlecht scoort. Dat moet die jongen vertrouwen geven."

"Het is vanavond nog maar eens gebleken dat voetbal geen exacte wetenschap is. Tegen Cercle en Mechelen voetballen we heel wat kansen bij elkaar, maar we pakken geen punten. Tegen Kortrijk en Bergen spelen we een heel slechte eerste helft, maar winnen we toch nog. Dat is de wet van het voetbal", weet de manager.

"We moeten lessen trekken uit die laatste matchen", vervolgde Van Holsbeeck. "Er komen cruciale weken aan en dan gaan we niet zomaar meer een achterstand kunnen wegwerken. Eerst spelen we op het veld van Charleroi, daarna de inhaalmatch in Gent en binnen twee weken de thuiswedstrijd tegen Standard. Dan zullen we er moeten staan van het begin."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.