Kanu irriteert trainer en ploegmaats

MAANDAG, 9 FEBRUARI 2009, 11:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Cercle Brugge is men kwaad en ontgoocheld in Kanu. De Anderlechthuurling zat gisteren niet eens in de kern. "Hij heeft zichzelf voor het ogenblik buitenspel gezet", aldus zijn coach. "Hij is al vijf keer te laat gekomen."


"Hij is door de andere spelers fantastisch ontvangen, maar op dit moment is hij het zichzelf moeilijk aan het maken", vertelt De Boeck in Het Laatste Nieuws. "Het is heel belangrijk dat we dit nu een halt toeroepen. Ik heb begrepen dat Kanu ook al door Anderlecht op het matje is geroepen. Zij volgen hem gelukkig ook op de voet."

Glen De Boeck wil zijn spits best vergeven, maar dan moet er wel een mentaliteitsverandering komen. "Het zal van hem afhangen wanneer hij weer tot de selectie zal behoren. Hij moet dan wel stoppen met liegen tegen mij en zijn houding veranderen. Bovendien zal ook de spelersgroep hem weer moeten aanvaarden."

In de marge van de transfer van De Sutter naar Anderlecht liet Sporting de 20-jarige Kanu voor een half jaar naar Cercle vertrekken. De bedoeling was om in Brugge spelritme en ervaring op te doen. In juni keert hij dan terug naar het Astridpark.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.