Anderlecht speelt 2-2 gelijk tegen Genoa

DINSDAG, 10 FEBRUARI 2009, 17:46 - Sporzafanaat

De beloften hebben tijdens hun eerste wedstrijd op het toernooi van Viareggio 2-2 gelijkgespeeld tegen Genoa. Lazio won de andere wedstrijd in groep 10 tegen Racing Club De Bobo en wordt daardoor leider.

Bij de rust zag het er benard uit voor paars-wit want de beloften keken tegen een 0-2 achterstand aan. Maar de U21 zetten de situatie nog recht in de tweede helft dankzij doelpunten van Romelu Lukaku en Cristophe Diandy. Donderdag spelen de beloften om 15u tegen Racing Club de Bobo.

Score: 2-2
Doelpunten: 23' Parfait (0-1), 41' Lazarevic (0-2), 56' Lukaku (1-2), 61' Diandy (2-2)

Anderlecht: Bruzzese (1' Knipping), Ciza, De Greef, Ringoot, Sterckx, Garcia-Calvete, Mukendi (65' Yala-Lusala), Kagé, Lukaku (75' Baras), Crommen, Diandy