Rode Duivels verslaan Slovenië met 2-0

WOENSDAG, 11 FEBRUARI 2009, 23:46 - Sporzafanaat

De Rode Duivels hebben vanavond hun oefenwedstrijd tegen Slovenië gewonnen met 2-0. Daniel Van Buyten kroonde zich tot matchwinnaar want de centrale verdediger zorgde voor beide Belgische doelpunten.

De wedstrijd begon met een minuut stilte voor de pas overleden Antoine Vanhove. De spelers droegen ook een rouwband. Anderlechtspelers Guillaume Gillet en Tom De Sutter begonnen op de bank.

In de 77ste minuut mocht Gillet invallen voor Witsel en enkele minuten later kwam De Sutter in de plaats van Dembele. Bijna scoorde de spits ook nog maar zijn schot trof de paal. Daniël Van Buyten kopte de rebound binnen en scoorde zo zijn tweede goal van de avond.