Vanhengel: "Ik vind het jammer"

VRIJDAG, 13 FEBRUARI 2009, 12:19 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Voorzitter Roger Vanden Stock liet gisteren nog eens verstaan dat Anderlecht niet langer kan wachten en het Vanden Stock-stadion gaat uitbreiden. Brussels minister Guy Vanhengel betreurt die beslissing.


"Ik begrijp Anderlecht maar ik vind het jammer", aldus Vanhengel die voorstander is van een nieuwe, multifunctionele voetbaltempel op de Heizel. "Ik vrees dat Anderlecht zo de druk van de ketel haalt in het dossier van het nieuw Brussels stadion. Als Anderlecht voortmaakt met de eigen plannen, zullen sommigen zich afvragen of er nog wel een nieuw stadion nodig is."

"Bovendien vind ik het spijtig dat de club het Brussels Gewest met de vinger wijst", zegt de minister in Gazet van Antwerpen. "Dat het zo lang duurt om een beslissing over het nieuw stadion te nemen is niet onredelijk. Aan de bouw van de ArenA in Amsterdam is ook tien jaar van debat voorafgegaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.