Jacobs is boos op Beenhakker

ZATERDAG, 14 FEBRUARI 2009, 12:28 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Marcin Wasilewski speelde woensdag 90 minuten mee met Polen tegen Wales, maar dat was niet naar de zin van Ariël Jacobs. In Het Nieuwsblad sneert hij naar de Poolse bondscoach Leo Beenhakker.


"Ik had vorige week twee keer contact met Beenhakker", aldus Jacobs. "Ik vroeg hem om 'Wasyl' maar 20 minuten te laten spelen, maar de volgende keer zal ik het in het Pools zeggen. Dan zal hij het misschien begrijpen. Ik heb Beenhakker gezegd dat 'Wasyl' amper drie keer voluit getraind had voor zijn interland en dat hij niet klaar was voor een basisplaats."

Jacobs imiteerde daarop Beenhakker zijn Nederlands accent. "Nou, dan heb jij een minder zonnig verhaal dan ik heb gehoord", zei Don Leo mij. Natuurlijk is het ook Wasilewski zijn schuld. Hij had het moeten zeggen tegen Beenhakker. Hij mepte wel een tegenstander en klaagt nu over pijntjes. Trouwens, ook Polak vroeg bij Tsjechië na vijf minuten om zijn vervanging, maar bleef 82 minuten op het veld. Nu is hij onzeker met een hamstringblessure. Het is altijd iets na zo'n midweekexcursie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.