Vanden Stock: "Vadis is erger dan Mbokani"

ZATERDAG, 14 FEBRUARI 2009, 13:28 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Twee gewezen spelers van Anderlecht maken nu het mooie weer bij de concurrentie: Mbokani bij Standard en Vadis bij Club Brugge. Het Nieuwsblad wou weten hoe Roger Vanden Stock daarover denkt.


"Toen Mbokani hier was, was hij 19 jaar", recapituleert Vanden Stock. "Hier stonden Frutos en Tchité in de spits. Had Vercauteren er één van die twee moeten uitzetten, misschien? Als we dan een match hadden verloren, dan was Vercauteren de zondebok geweest. Mbokani deed de laatste wedstrijden van dat seizoen toch nog mee, maar zijn beslissing was toen al genomen: hij wilde weg."

"Ik vind het erger wat er met Vadis is gebeurd. Hij is een echt Anderlecht-jeugdproduct. Ik vind dat heel spijtig. Ik heb als voorzitter twee keer een zot contract gegeven aan een jeugdspeler. Dat was aan Babayaro en aan Vadis. Uiteindelijk zijn ze toch beiden vertrokken. Dat Vadis is teruggekeerd zonder langs Anderlecht te passeren, toont het karakter van die persoon. Hijzelf noch zijn entourage heeft gevoel voor wat er in het verleden is gebeurd. Dat stelt me enorm teleur", aldus de voorzitter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.