Sare: "Wachten tot Polak of Biglia vertrekt"

DINSDAG, 17 FEBRUARI 2009, 07:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Charleroi kreeg Bakary Sare zijn tweede basisplaats van het seizoen. De Ivoriaan speelde een onopvallende maar degelijke match. "Ik heb geprobeerd om heel simpel te spelen", aldus Sare.


"Dat is ook mijn spelstijl. Natuurlijk hoop ik op meer speelkansen, maar ik ben geduldig. Ik ben nog maar 19 jaar. Na dit seizoen maak ik een balans op en beslis ik over de toekomst", zegt de middenvelder in Het Nieuwsblad. "Ik heb echter al met het bestuur gesproken en ze hebben mij gezegd dat ik mijn kans zal krijgen als Polak of Biglia zouden vertrekken. Voorlopig ga ik ook niet in op jeugdselecties voor de Ivoriaanse nationale ploeg. Ik concentreer me liever op Anderlecht."

"In België krijg ik ook veel raad van mijn landgenoot Barry Copa. De doelman van Lokeren. Hij zegt mij dat we geduldig moeten zijn. Net als hem laat ik lijnen in mijn kapsel scheren bij een kapper in Matonge. Zo'n kapsel met lijnen is echt mode in Ivoorkust."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.