Selectie: AA Gent - Anderlecht

DINSDAG, 17 FEBRUARI 2009, 18:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs rekent morgen op 21 spelers om AA Gent te verslaan. Onder hen ook Jan Polak en Tom De Sutter, al blijft het afwachten of ze kunnen spelen. Lucas Biglia en Davy Schollen raken zeker fit.


De Sutter heeft al een tijdje last van een spier aan de heup. "Eigenlijk heeft Tom gewoon rust nodig om volledig van de pijn af te geraken", vertelt Jacobs hierover. De kans lijkt dus groot dat hij morgen zal spelen. Over Polak is hij iets pessimistischer. "Het wordt afwachten. Hij ondervindt nog steeds hinder aan de hamstrings", aldus Jacobs. De Tsjech hield het vandaag bij een looptraining van tien minuutjes.

Lucas Biglia en Davy Schollen, die beide sukkelden met de schouder, raken wel speelklaar. Ze trainden vandaag gewoon met de groep mee. Sébastien Bruzzese werd geopereerd aan de schouder, hij zal dit seizoen niet meer voetballen.

De kern: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Bulykin, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter (?), Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak (?), Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Vlcek en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.