Gillet: "Tom moet gewoon meer scoren dan ik"

DONDERDAG, 19 FEBRUARI 2009, 11:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet gaf Tom De Sutter gisteren in Gent twee assists. "Boussoufa jent me wel eens door te zeggen dat ik alleen scoor, maar nooit assists geef, maar nu zal hij het mogen horen", lacht Gillet.


De Sutter zit nu aan tien goals, waarvan zeven van voor de winterstop bij Cercle. "In de kleedkamer lachen we altijd dat Tom nog vijf goals op mij moet inhalen", zegt Gillet. "Ik zit aan acht doelpunten voor Anderlecht. Hij nog maar aan drie. Neen serieus nu. Ik heb altijd gezegd dat Tom zou blijven scoren eens hij dat doelpuntje had meegepikt."

"Ik denk dat Anderlecht ook veel geld voor Tom heeft neergeteld net omdat hij meer doelpunten zou maken dan ik. Tom moet gewoon meer scoren dan ik. Ik ben trouwens even blij met mijn assists."

Gillet speelde tegen AA Gent weer als rechterflankaanvaller. "Het ging al veel beter", wist de Luikenaar. "Ik had met de trainer gesproken en vandaag was ik veel meer aanwezig in de match."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.