Selectie met heel wat vraagtekens

ZATERDAG, 21 FEBRUARI 2009, 10:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de selectie die Ariël Jacobs bekend maakte voor de topper tegen Standaard zitten nog heel wat onzekerheden. Zowel Biglia, Polak, Gillet als De Sutter zijn niet helemaal fit. Saré zal er door schorsing zeker niet bij zijn.


De midweekmatch tegen Gent heeft zijn tol geëist. Lucas Bilgia sukkelt met de adductoren en kon vrijdag maar kort meetrainen. Vandaag ondergaat hij een echografie die meer duidelijkheid moet brengen. Ook Guillaume Gillet heeft last van de adductoren, hij trainde helemaal niet gisteren. Jan Polak (hamstrings) en Tom De Sutter (rug) hielden het bij een rustige looptraining. Mbark Boussoufa heeft last aan de zijkant van de knie en trainde ook maar deels met de groep. Zijn aantreden zou echter minder in gevaar zijn.

De kern: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Bulykin, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Rnic, Schollen, Suarez, Vlcek en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.