Schollen: "Details zullen het verschil maken"

ZATERDAG, 21 FEBRUARI 2009, 19:03 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht moet tegen Gent in de slotseconden nog een doelpunt slikken: "Het is jammer dat we dat doelpunt nog incasseren, want als doelman hou je natuurlijk graag de nul op het bord."


Sinds de slechte wedstrijd tegen Bergen speelt Anderlecht beter voetbal: "Het probleem tijdens de eerste helft tegen Bergen want dat de linies wat te ver van elkaar stonden. We hebben daar heel wat aandacht aan besteed en ik denk dat we daar in Charleroi en Gent in geslaagd zijn. Er staat weer een compact blok."

Zondag tegen Standard staat Schollen weer in het doel: "We moeten Standard aanpakken zoals we onze laatste twee tegenstanders hebben aangepakt. Namelijk vanuit een sterk blok en een heel goede organisatie naar voor toe proberen te verdedigen. Proberen zo hoog mogelijk druk te zetten;"

Wint Anderlecht morgen, dan is er weer een kleine kloof tussen hen en Standaard: "Die voorsprong hadden we bij het begin van de tweede ronde ook. Een wedstrijd winnen of verliezen en alles is terug mogelijk", aldus de doelman in Het Nieuwsblad.



anderlecht-online forum