Deschacht: "Moeskroen wordt moeilijker dan Standard"

WOENSDAG, 25 FEBRUARI 2009, 13:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de zege tegen Standard, beseft Olivier Deschacht al aan de volgende match tegen Moeskroen. "De weg is nog lang en de wedstrijd in Moeskroen misschien nog moeilijker dan de topper", zo zegt de kapitein.


Toch blikt hij in La Dernière Heure nog even terug op zondag. Het deed de ploeg goed om Standard te verslaan, zo zegt Deschacht. "Vooral omdat we volgens critici al op voorhand verloren hadden. De trainer heeft een aantal van deze artikels in de kleedkamer omhoog gehangen en dat heeft ons nog meer gemotiveerd."

In het gesprek met de Waalse krant kijkt Deschacht ook nog even terug op de akkefietjes van de voorbije twee maanden (hij had onder meer kritiek op de organisatie van het trainigskamp, nvdr). Even was er zelfs sprake dat hij zijn aanvoerdersband zou moeten inleveren. "Maar ik zal het kapiteinschap niet opgeven. Het enige waarmee ik ooit zal stoppen, is het voetbal en dat is op het einde van mijn carrière."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.