Bulykin: "Ik wil een kans krijgen en zal ze grijpen"

VRIJDAG, 27 FEBRUARI 2009, 09:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu Tom De Sutter geschorst is, hoopt Dmitri Bulykin tegen Moeskroen nog eens zijn kans te krijgen. "Ik tonen dat ik een waardige speler ben voor Anderlecht", zegt hij vandaag in de kranten. "Ik heb enorm grote honger."


"Natuurlijk ben ik niet gelukkig als ik weer eens op de tribune moet zitten, maar ik ben niet boos op de trainer. Ik ben ook mentaal sterk genoeg om uit dit dal te kruipen", aldus de Rus. "Er moet een misverstand zijn, want toen Anderlecht mij aantrok, wilden ze me absoluut hebben."

Bulykin is echter niet de enige kandidaat-vervanger van De Sutter. Ook Iakovenko en Suarez komen in aanmerking, maar dan moet wel het spelsysteem licht aangepast worden. "Als ik niet speel, dan zegt dat ook iets over mijn toekomst hier. Dit is voor mij het moment van de waarheid", zo zegt hij. "Ik kwam om te spelen en train keihard. Ik weet niet wat ik meer kan doen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.