Jacobs: "Logische einduitslag"

ZATERDAG, 28 FEBRUARI 2009, 23:38 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht liet tegen Moeskroen twee punten liggen. Trainer Ariël Jacobs vond de 1-1 een correct resultaat. "Dit is over de hele wedstrijd gezien een logische einduitslag", zei hij aan Sporza.


"Wanneer je op achterstand komt, weet je dat het moeilijk wordt. We mogen blij zijn dat Moeskroen op de counter niet optimaal profiteerde van de ruimte die we gaven", aldus de coach.

Anderlecht begon goed aan de partij, maar zakte nadien weg. "Dat is niet de verdienste van Moeskroen, wij hebben ons zelf in slaap gewiegd. De spelers ondervonden zo weinig tegenstand dat ze dachten dat het wel vanzelf zou lopen. Nochtans kan dit geen decompressie zijn want ik heb deze week bewust weinig teruggeblikt op de topper tegen Standard. Op training was de scherpte er wel."

Jacobs zocht geen excuses in de afwezigen. "Eén speler mag niet bepalend zijn. Anderen konden vandaag hun kans grijpen, maar hebben dat niet gedaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.