Suarez: niet naar Pescara, maar wel naar Belgrano?

VRIJDAG, 1 JULI 2016, 13:11 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Matias Suarez is officieel ziek. Maar blijkbaar voelt hij zich toch goed genoeg om bezig te zijn met een transfer. De Argentijn bevindt zich nog steeds in zijn thuisland waar hij 'herstelt van een maag-darmontsteking". Ondertussen gonst het wel van de transfergeruchten.

De Italiaanse club Pescara leek op weg om de Argentijnse baltovenaar binnen te halen, maar lijkt nu toch achter het net te vissen. "Ik denk niet dat Suarez zal komen. Er zijn te veel belanghebbenden in dit dossier, met elk hun eigen agenda", klinkt het vanuit Italië. 

Ander nieuws horen we dan weer vanop het Amerikaanse continent. Daar is Suarez' ex-club Belgrano druk in de weer om de spits terug te halen. De club zou recent zijn bod verhoogd hebben. De manager van de Argentijnse club is alvast positief en laat weten dat een akkoord in de maak is.

Suarez lijkt dus finaal de deur van het Constant Vanden Stock Stadion achter zich dicht te trekken. Hiervoor maakt hij handig gebruik van een vermeende ziekte. Op die manier kan Anderlecht moeilijk anders dan in onderhandeling te gaan. Suarez heeft namelijk maar een contract van één jaar meer en kan dus volgend jaar gratis weg, tenzij hij nu verkocht wordt...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.